Voedsel voor je geest van Jonathan Klaassen ontkracht de voedselhypes van dit moment en is interessant voor iedereen die meer wil weten over gezonde voeding en een betrouwbare onderbouwing.
Antoinette Hertsenberg is Radar-presentatrice en programmamaker bij de AVROTROS. Eerder presenteerde ze Opgelicht?!, EenVandaag en Dokters van morgen. Voor haar grote invloed op het Nederlandse medialandschap ontving ze in 2022 de Media Oeuvre Award. Eerder schreef ze een aantal kookboeken met vegetarische en vegan recepten, waaronder het succesvolle De dunne
Sanne van Lierop (1999) kampt al sinds haar eerste levensjaar met reuma, waardoor ze langdurig medicatie moest gebruiken die haar darmwand beschadigde. Dit had een glutenallergie en een lactose- en glucose-intolerantie tot gevolg. Daarop besloot ze de recepten te gaan ontwikkelen waar ze als bourgondische Brabantse zo'n behoefte aan had.
Marcelo Ballardin (°1981) leefde in Brazilië, de Verenigde Staten, Italië en Engeland vooraleer hij neerstreek in België. De verfijnde productkeuken waarmee hij in zijn Gentse restaurants OAK en DOOR73 zijn gasten telkens opnieuw verrast, is die van een kosmopoliet. Met uitgesproken smaken en spannende combinaties, waarvoor hij zowel uit de
De liefde voor koken en eten is Pien Wekking met de paplepel ingegoten. En dus was zij altijd degene die heerlijke etentjes voor haar vrienden organiseerde. Door corona werd ze echter gedwongen haar recepten via Instagram (@pienlaathaaretenzien) te delen. En dat liep een beetje uit de hand. Ondertussen is ze meer dan
Eet en drink als een hardloper om jouw eigen sportieve uitdagingen aan te gaan. Het Sportkookboek voor hardlopers bevat een schat aan informatie voor hardlopers, triatleten, ultralopers, recreatieve joggers...
Om sterk te presteren op sportief vlak is een aangepast voedingsschema onmisbaar. Met de sportkookboeken van dé sportvoedingsreferentie Stephanie Scheirlynck leer
Gooi jij weleens met pijn in het hart eten weg? Of weet je soms ook niet wat aanvangen met dat eeuwige restje saus, brood of groenten? Houd deze anti-verspil-bijbel dan vooral in handen, want Too Good To Go heeft voor elk ingrediënt wel een handige verwerktip klaar!
Van hoofdschotels tot
Koffie maakt onlosmakelijk deel uit van onze cultuur. We staan ermee op, en het helpt ons door de dag. Het bakje troost helpt ons moeilijke momenten te verteren en is het summum van gezelligheid.
In dit boek deelt koffieprofessional Katrien Pauwels alle kennis die ze door de jaren heen verzamelde.