Laura Kieft is dé baking queen van de lage landen. Laura richtte in 2010 de bakblog Laurasbakery.nl op waar ze makkelijke bakrecepten voor thuisbakkers deelt. Wat begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een mooi bloeiend bedrijf. Haar razend populaire website wordt maandelijks door 1,5 miljoen bezoekers bezocht en
Elise Janssen (1993) groeide op in Maastricht en is huisarts in Amsterdam. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid met kloppende informatie en haalbare doelen. Ze motiveert mensen in de spreekkamer, middels lezingen en via social media om stap voor
In 2010 begon oprichter, eigenaar en pitmaster van Authentiek BBQ Catering bedrijf Smokey Goodness Jord Althuizen met zijn missie
Geneal Harreman werkte jarenlang in sterrenzaken, waaronder restaurant Vermeer, RIJKS en De Kas. Inmiddels werkt hij als culinair adviseur bij Chefs Culinar, waarvoor hij culinaire concepten en nieuwe menu’s uitdenkt voor de horeca. Daarnaast is hij te zien als een van de vaste tv-chefs van BinnensteBuiten.
Eindelijk het boek van
Yotam Ottolenghi is chef-kok en eigenaar van verschillende in Londen gevestigde deli's en de NOPI- en ROVI-restaurants en auteur van tien meermaals bekroonde kookboeken, waaronder de everseller Simpel. Hij schrijft al meer dan dertien jaar voor de Saturday Guardian en levert regelmatig bijdragen aan de New York Times. Zijn toewijding